Érdekli a debreceni foci?

Akt.:
Érdekli a debreceni foci?
© Fotó: Matey István
Debrecen – Kedden virradóra kifeszített molinón üzentek az ultrák a DVSC-nek, szerdán pedig a Loki-ankét keretein belül történt egy-két pengeváltás a klub vezetése és a szurkolótábor között. Ennek apropóján körbekérdeztük a debrecenieket, mennyire érdekli őket a helyi futballélet.

– Öt-hat éve követem figyelemmel a Loki szereplését. Régebben gyakrabban kijártam a stadionba, de amióta nincs hangulat a létesítményben, azóta nem sűrűn megyek – osztotta meg velünk véleményét Sárkány Ákos.

Sárkány Ákos Sárkány Ákos ©

– A barátom miatt néha-néha megnézek egy meccset. Nem voltam még focimeccsen, ellenben szeretném megtapasztalni egyszer az atmoszférát – fejtette ki álláspontját Nagy Vivien.

Nagy Vivien Nagy Vivien ©

Piricsi Róbert szerint a futballra elköltött összegeket sokkal fontosabb dolgokra kellene költeni. Úgy gondolja, többek között az egészségügyre, valamint az oktatásra is fontos lenne nagyobb pénzt áldozni.

Piricsi Róbert Piricsi Róbert ©

Mészáros Norbertet nem érdekli a debreceni futballisták teljesítménye, nem gondolkozik azon, hogy ellátogasson a létesítménybe. Szerinte a sikeresebb sportágak nagyobb támogatást érdemelnének.

Mészáros Norbert Mészáros Norbert ©

– Leginkább az NFL összecsapásait tekintem meg a televízióban. A DVSC-ről szóló hírek nem igazán foglalkoztatnak, ennek ellenére tervezem, hogy a helyszínen nézzek végig egy mérkőzést – válaszolta lapunk kérdésére Bacskai Adrián.

Bacskai Adrián Bacskai Adrián ©

– Mostanában nem váltottam jegyet focimeccsre. Főleg a nagyobb rangadók vonzanak. Egy találkozó esetében számomra a hangulat bír a legfontosabb jelentőséggel – mondta Bácsi Márton.

Bácsi Márton Bácsi Márton ©

HBN-BÁ | Fotók: Molnár Péter