Sport

2014.04.14. 08:49

Ezüstérmet nyert a Ráthonyi Kft-Eötvös DSE

Debrecen - A junior NB II keleti csoportjában a debreceni együttes megismételte a tavalyi nagyszerű sikerét, az utolsó forduló eredményétől függetlenül a második helyen végzett.

Debrecen - A junior NB II keleti csoportjában a debreceni együttes megismételte a tavalyi nagyszerű sikerét, az utolsó forduló eredményétől függetlenül a második helyen végzett.Az idei bajnokság nagyon kiegyensúlyozott volt, több keresztbeverés is történt. Azért is nagy fegyvertény, hogy a cívisvárosi hölgyek többek között a Jászberény és az Eger előtt végeztek, mert a három fordulós pontvadászat második fordulója után még csak a negyedik helyen álltak.

Az 1994-ben és azután született játékosok részére kiírt bajnokságban értelemszerűen nem játszhatott a gárda tavalyi csapatkapitánya, az 1993-ban született Fehér Anna Ditta; Bardócz Brigitta feladó pedig még augusztusban az Eötvös Kupán súlyos sérülést szenvedett, így több hónapig nélkülözni kellett. Az együttes magja azonban edzésről edzésre keményen dolgozott, így végül még az aranyérem lehetősége is megcsillant. Végül a Szeged mögött szerezték meg az újabb bajnoki érmüket a lányok.

Az ezüstérmet szerzett csapat: Bacsó Bettina, Bancsi Judit, Bardócz Brigitta, Fehér Zsófia, Marczin Daniella, Mező Beatrix, Keczeli Zsanett, Kurtán Bettina, Puskás Fanni Fatime, Szabó Csenge, Zolnai Vanda.

Edző: Szombathy András

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!