Épphogy leszállt a villamosról, máris orrba vágták

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: archív
Debrecen – A gyanúsított szó nélkül megütötte az idős férfit.

A nyomozás adatai szerint 2014. május 25-én 17 óra 40 perc körüli időben egy idős férfi leszállt a villamosról Debrecenben, a Csemete utcai megállóban, ahol egy ismeretlen férfi elé állt és nem engedte tovább sétálni. Az agresszív férfi a sértettet minden előzetes szóváltás nélkül ököllel orron ütötte, majd elment a helyszínről. A 82 éves bácsi ezt követően bement a kórházba, ahol az egyik folyosón felismerte a támadóját, ezért telefonon értesítette a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol elfogták a 32 éves helyi lakost, akit előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki R. Istvánt, aki elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte a terhelttel szemben súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügyben keletkezett iratokat a napokban bíróság elé állítási javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –