Építőipari mesterdíj a templomért

A díj az alkalmazottak kemény munkájának elismerését is jelenti
A díj az alkalmazottak kemény munkájának elismerését is jelenti - © Fotó: Matey István
Debrecen – Építőipari Mesterdíjat kapott 2015 után 2017-ben is a Dryvit Profi Kft. a debreceni Árpád téri templom felújításáért. Kiemelten kezelték a renoválást, és a tervezettnél jóval hamarabb ért véget a munka.

A díjat, illetve a kitüntetett dolgozóknak az elismerő oklevelet a cég telephelyén Pallay Tibor, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány kuratóriumának az elnöke adta át pénteken.

Érezhető lelkesedés

Bana László, a Dryvit Profi ügyvezető igazgatója elmondta, nagyon megtisztelő, hogy ismételten elnyerték ezt a díjat, hiszen ez az alkalmazottak kemény munkájának az elismerését jelenti. Pallay Tibor elnök kifejtette, a cég igényes és precíz munkát végez, ami ismételten megérdemelte a kuratóriumtól a mesterdíjat. – A tevékenységüket semmi nem mutatja be olyan jól, mint a gyülekezeti hely honlapján található értékelés. Ott szépen megfogalmazták, hogy a vállalat kiemelten kezelte a templom felújítását, és a tervezettnél jóval hamarabb befejezték a munkálatokat, ráadásul az alkalmazottak részéről is érezhető volt a lelkesedés – részletezte.

A díjazottak: Demjén István brigádvezető, Dobi László festő, Gacsályi Béla brigádvezető, Hüse Csaba kőműves, Lakatos Gábor festő, Molnár Dániel kőműves, Nagy György brigádvezető, Nagy Sándor építésvezető, Rozsályi Richárd kőműves, Tanka László brigádvezető, Tóth József kőműves, Tardi Imre kőműves, Ványi Zoltán projektvezető.

HBN–BR