Bulvár, celeb

2008.07.03. 18:14

Rohamosan hízik Matt Damon

<p>Ugyan Matt Damon felesége vár gyermeket, mégis a színész egyre növekvő pocakjával foglalkozik egész Hollywood - írja a People magazin internetes kiadása csütörtökön.</p>

A sztár saját bevallása szerint is 10-15 kilogrammot hízott legújabb filmje, a The Informant (Informátor) és annak rendezője, Steven Soderbergh kedvéért.

"Szerintem elvesztettem a legszexisebb férfinak járó címemet is" - viccelődött a dologgal Damon az újságnak adott interjúban, hozzátéve, hogy nem az volt a cél, hogy a filmben kövér legyen, hanem hogy puhánynak látsszon. Bár a hízás végső soron Damon munkaköri kötelessége, ez azonban nem tartja vissza haverjait a gúnyolódástól: legjobb barátja, Ben Affleck például legutóbb arra figyelmeztette, hogy két helyjegyet kell vennie a repülőgépen.

Arra a kérdésre, hogy hogyan sikerül elérnie a rohamos hízást, az Oscar-díjas sztár elmondta, hogy egyszerűen abbahagyta a testépítést, és megevett mindent, amit megkívánt. "Az utóbbi időben egy csomó hamburgert ettem, sokat söröztem, és közben kitűnően éreztem magam. A húszas éveinkben ezt probléma nélkül megtehetjük, harmincon túl azonban már egészen más a helyzet" - fogalmazott a színész.

A sztár és felesége egyébként márciusban jelentette be, hogy újabb babát várnak. Első közös gyermekük 2006-ban született meg. A People magazin olvasói tavaly választották Matt Damont az év legszexisebb férfijának. Az amerikai lap azzal indokolta a döntést, hogy a sztár rendkívül humoros, szívmelengetően szerény, és mindemellett megbízható apuka is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!