Eötvös Kupa – Nagykövetek: Sándor Renáta

Eötvös Kupa – Nagykövetek: Sándor Renáta
Debrecen – Az idén 18. alkalommal megrendezésre kerülő Eötvös Kupát a szervezők oly módon is szeretnék népszerűsíteni, hogy a verseny “nagyköveteinek” olyan illusztris személyiségeket kértek fel, akik a magyar (és több esetben a világ) röplabdázásának emblematikus alakjai.


A felkérések során kiderült, hogy a nagy egyéniségek nemcsak a képességek, hanem a személyiségjegyek tekintetében is kiemelkedőek. Legtöbben első szóra igent mondtak a felkérésre, így az Eötvös Kupa honlapján egy helyen láthatók a magyar röplabdázás ikonjai: http://eotvoscup.fw.hu.


Sándor Renáta

Született: Jászberény, 1990. 12. 15.23 éves kora ellenére a felnőtt magyar válogatott vezéregyénisége, aki a legutóbbi világbajnoki selejtezőkön 204 pontot szerezve toronymagasan megnyerte a pontranglistát. Négyszeres magyar bajnok, háromszoros Magyar Kupa-győztes, kétszeres osztrák bajnok. 2013/2014-ben a Közép-európai Ligában is érdekelt osztrák SVS Post Schwechat játékosa volt. Eddig háromszor (2009, 2010, 2013) nyerte „Az év magyar röplabdázója” címet. Emellett kétszer „Az év magyar utánpótlás röplabdázója” is volt.
Eddigi egyesületei: Jászberény, BSE, Vasas, SVS Post Schwechat, Stuttgart 2014-től.Az általa felajánlott mezre licitálni lehet 2014. augusztus 10-én éjfélig. Az árverés aktuális állását az Eötvös DSE honlapján (http://eotvoscup.fw.hu) lehet megtekinteni. Egy személy egy e-mail címről korlátlan alkalommal licitálhat, de minden alkalommal meg kell adnia teljes nevét, valamint a telefonszámát.

A dedikált mezt az árverés nyertese személyesen veheti át a 18. Eötvös Kupa díjátadásán (2014. augusztus 19.) vagy postán kapja meg.

Eötvös Kupa – Nagykövetek – Sándor Renáta