Enyhülésre várva Hajdú-Biharban is

Akt.:
Enyhülésre várva Hajdú-Biharban is
Mennyire viseli meg a kánikulai időszak a hajdú-bihari embereket? Jóval többen fordultak, fordulnak-e az ügyeletekhez ebben az időben? Hogyan viselik a meleget a szabadban, tűző napon dolgozók, a közmunkások? Milyen időre lehet számítani a hét következő napjaiban?

A hőség kapcsán hasonló kérdésekre keressük a választ, s a nap folyamán ismertetjük olvasóinkkal, mire jutottunk.

 

Megkérdeztük – Ön hogyan tölti a nyarat?

– Többnyire munkával telik az idei nyár, de olykor azért egy-egy rövid kirándulást, üdülést is beiktatok, elsősorban vízpartok közelébe – válaszolta Papp Nóra.

– Leginkább a barátnőmmel töltöm együtt ezt a meleg évszakot, nemrég jöttünk haza Görögországból, ahol még ennél is nagyobb volt a kánikula – mondta Erős Ádám.

– Horvátországba utaztam nyaralni idén, ami fantasztikusan telt, most pedig készülök Hajdúböszörménybe a KEXX-fesztiválra – felelt Rózsa Alida.

Csiszár Dorottya ennyit mondott: – Nagyon élvezem a nyarat, nem panaszkodhatom. Voltam a Balatonon is a barátnőmmel.

– Pihenni még nem utaztam idén sehová, jórészt munkával telik ez az időszak. Németországban dolgoztam, mostmár nem is tervezek semmilyen üdülést, inkább a barátaimmal fogok szórakozni – közölte Dózsa Péter.

– A barátnőmmel elutaztunk Szombathelyre egy kicsit kirándulni, de a java még most kezdődik, mert nemsokára Olaszországba megyünk nyaralni – osztotta meg kérdésünkre tervüket a nyilvánossággal Orosz István.