„Ennyire jól még nem alakult át ember a műsorban” – Csúcson van Sári Évi

„Ennyire jól még nem alakult át ember a műsorban” – Csúcson van Sári Évi
© Fotók: TV2
Budapest – Az utóbbi két adásban tökéletes produkciót vitt a színpadra a musical-énekesnő.

A Tv2-n futó Sztárban Sztár hetedik élő adását láthattuk vasárnap este, és nem túlzás kijelenti: a debreceni Sári Évi (megint) odatette magát. A zsűriben helyet foglaló Majka elfogultság nélkül mondta el véleményét, miszerint az énekesnő a 2018-as Sztárban Sztár legjobb kvalitású előadója. Viszont a rapper „foghatta a fejét”, amikor kiderült, hogy az énekesnő őt fogja megformálni, méghozzá a Mindenki táncol című dallal fog színpadra állni.

„Elképesztő”

Sári Évi a műsor kisfilmjében elárulta:

Azt éreztem, nagyot kell vállaljak, én még életemben nem rappeltem, de a kihívások éltetnek!”

Ám a tévé képernyőjén úgy tűnt, könnyen megoldotta a feladatot. Stohl András és Papp Szabi, sőt az egész stúdió állva tapsolt Évi produkciója után. Vastaps és hangos sikongatás közepette Szabi vette magához a szót, aki Majkához fordulva csak annyit mondott: – Olyan szerencsés csávó vagy, hogy Sári Évi formált meg!

se4Fotó: TV2

Majd az énekesnőt értékelte, hangsúlyozva: ennyire jól még nem alakult át ember a műsorban. A zsűriasztal másik végében Stohl András szintén csak dicsérni tudta Évit. Végül Majka elemezte az előadást. – Nekem tetszett a dolog, hirtelen odanéz az ember, és rájön, hogy nagyon hasonlítasz rám. A mozdulatokat, meg kell mondjam, sokkal jobban csináltátok, mint én, öröm volt nézni, elképesztő! – mondta az ózdi rapper. Sári Évi egy híján maximális pontszámot kapott, és továbbjutott a következő műsorba – melyben Zalatnay Sarolta bőrébe bújik majd.

ND


Rubos Friderika
Debrecen - A cívisvárosi születésű, 21 éves Rubos Friderika az elmúlt pár héten a bulvárlapok címlapján szerepelt a magánéleti válsága miatt, ugyanis párjával, Pintér Tiborral (Tenya) a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával szakítottak. Kettőjük története másfél évvel ezelőtt kezdődött. A vidéki lá...