SZERELMES SZÍVEK 2006 – ÚJ MAXI

Szandi szeptember végén új nagylemezzel jelentkezik, amelyről ízelítőként a „Szerelmes szívek 2006″ című sláger jelent meg kislemezen. 

Szerelmes szívek – a felvétel, amit senkinek sem kell bemutatni. A Fenyő Miklós által írt nóta, nem csak az énekesnő 1991-es önálló albumának címadó dala volt, hanem az azonos néven bemutatott mozifilm címe is, amire az adott évben több, mint egymillión voltak kíváncsiak.

Az egykoron sikerre vitt dal teljesen új stílusban a 2006-os trendnek megfelelően szólal meg, de nem csak a hangszerelésre érdemes odafigyelni, hanem Szandi érett hangjára is.

A „Szerelmes szívek” a maxilemezen négy különböző változatban hallható: rádió verzió DJ Harmath munkája, a második és a harmadik verziót, azaz a rádió- és a club mixet, Spigiboy és DJGhost készítette. A negyedik track az ifjú feltörekvő lemezlovas DeejaySampler club változata, ami feltehetőleg a clubokba járók kedvence lesz.

Szandi új albumának munkálataiból már csak az utolsó simítások vannak hátra, ez azt jelenti, hogy a zenebarátok szeptember végén kézbe vehetik és meghallgathatják az új zenei anyagot. Egy azonban biztos, érdemes lesz beszerezni, hiszen a korongra olyan népszerű nóták kerültek fel a Szerelmes szívek mellett, mint az Álmodozás, Tinédzser l’amour, Visszavár egy szív, Jódli-dili, Minden percem a szerelemé vagy a Vaja Con Dios Neh nah nah nah c. slágere. A fülbemászó muzsikák természetesen a mai kornak megfelelő változatban hallhatóak a legnépszerűbb lemezlovasok jóvoltából.

 

Szandi biográfia
1989-ben jelent meg az elsõ lemeze “Kicsi lány” címmel, s ezzel Õ lett a legfiatalabb platinalemezes elõadó. Azóta majd minden évben jelentkezik új zenei anyaggal, eddig 16 albuma jelent meg.

Kétmillió eladott lemezzel büszkélkedõ énekesnõ szerepelt a Szerelmes szívek címû mozifilmben, a Hotel Menthol musicalben, vezette az “Azok a szép napok” c. könnyûzenei vetélkedõt Vágó Istvánnal, és Japánban hatszázezres eladást produkált angol nyelvû válogatáslemezeken megjelent dalaival.

2000-ben Göncz Árpád Köztársasági elnök Ezüst Érdemrenddel tüntette ki a jótékonysági tevékenységeiért.

Férje az Elsõ Emelet gitárosa, Bogdán Csaba, aki jelenleg menedzsereként segíti karrierjét. Szandi három gyermek édesanyja.

Tizennégyszeres arany- ötszörös platinalemezes elõadó, többször volt az év énekesnõje, és több eMeRTon- és Aranyzsiráf díj tulajdonosa.