Engedélyezik a heteró-felvonulást

Engedélyezik a heteró-felvonulást Budapesten- írja az egyik országos napilap. Tiltakoznak ugyanis az ellen, hogy a melegek nyíltan gyakorolhatják nemi dentitásukat.

Egyértelmű. Vonuljunk végig az Andrássy úton, és hirdessük nyíltan, hogy nem bírjuk a fiúkat, akik a fiúkat szeretik, na meg a lányokat sem, akik inkább a lányokért lelkesednek! A demokrácia tehát eljutott odáig, hogy hagyja: önmaga ellen is tiltakozzanak. Mert mi a melegfelvonulás, ha nem egy gesztus, hogy elfogadjuk, vannak, akik mások- ez így demokratikus. Aki nem akarja, nem néz oda, elkerüli a helyszínt, nyom egy gombot a távirányítón. Vannak azonban olyanok, akiknek ez nem elég. Tiltakozni kell, felhívni a figyelmet arra, hogy ők nem normálisak, de mi igen.
Az erkölcs! A tisztesség! A morál! De szép szavak! Állítsuk csatarendbe a heterókat, majd jelentkezzen az, aki párkapcsolatában mindig tisztességes volt, nem csalta meg a másikat, nem gondolt soha másra- akár a másik akár saját nemére. Pszichológiailag ugyanis bizonyított, hogy aki olyan nagyon ellene van a homoszexualitásnak, abban lehet egy kis látens melegség. Na, akkor ők álljanak félre! Meg aztán emelje fel a kezét, aki szereti a szado-mazot vagy a társadalom által még nem elfogadott szexuális játékokat! Na ők is menjenek át a másik csapathoz.
Jah, hogy senki nem emelte fel a kezét? Talán ez a különbség a heterók és a homoszexuálisok között. Ők mintha őszintébbek lennének.

Bézsé


Mégis lesz hetero büszkeség napja – Magyar Nemzet

Tavaly még elutasították, idén viszont engedélyezte a rendőrség a hetero büszkeség napi felvonulást szeptember 4-re az Andrássy útra – írja a Magyar Nemzet. A menet elvileg ugyanolyan forgatókönyv szerint vonul majd, mint a melegek. Koletár Csaba szervező szerint a rendezvény célja, hogy megmutassák az azonos neműek mellett a heteroszexuálisok viszonya is figyelemre méltó. A tavaly szeptemberi első engedély kérelmet a rendőrség elutasította, mondván: túl távoli még az időpont, most viszont engedélyezték azt.

A szervező szerint ez az időközben lezajlott kormányváltásnak is köszönhető. A felvonulásra legalább kétezer embert várnak. A menettel tiltakozni akarnak az ellen is, hogy Magyarországon a homoszexuálisok nyíltan gyakorolhatják és népszerűsíthetik eszméiket. Gulyás Gergely, a parlament emberi jogi bizottságának fideszes alelnöke a lapnak azt mondta, hogy helyesen döntött most a rendőrség, hogy engedélyezte a megmozdulást – írja a lap.