ENERGOexpo: idén februárban

ENERGOexpo: idén februárban
ENERGOexpo: idén februárban - © Illusztráció: HBN archív
Debrecen – A szakkiállításon a szakma mellett a lakosság is megtalálhatja a számítását.

Húsz cég közel 400 négyzetméteren várja az energetika iránt érdeklődőket február 20-22. között a Kölcsey Konferencia Központban, a XI. ENERGOexpo Nemzetközi Energetikai Szakiállításon és Konferencián.

A V-Trade Kiállítások Kft. szakmai szervezetekkel együttműködve idén is a teljességre törekszik: a kiállítás tematikájában ugyanúgy helyet kapnak az alternatív energiaforrások, az energiaellátás és -szolgáltatás helyzete, mint az energiatermelés és a környezetvédelem kérdései. A kiállítás több mint egy évtizede mutat irányt a magyar energetikában az érintettek számára, idén például közel 60 előadás segít majd a látogatóknak a tisztánlátásban.

A szervezők úgy vélik, hogy mivel az energetika terén is minden állandóan változik, érdemes nyitott szemmel és füllel befogadni a kiállítók üzenetét, és építeni a szakmai kapcsolatokat. Mivel pedig a kiállítók az energetikai szektor több területét képviselik, az érdeklődők a konferencián elhangzó elméleti tudást a standokon gyakorlati ismeretekkel egészíthetik ki.

HBN