Magyarország

2008.03.08. 00:01

Kampánycsend van portálunkon is

<p>Március 7-e éjféltől március 9-e 19:00 óráig portálunk fórumaiban ideiglenesen megszüntettük a hozzászólás lehetőségét.</p>

Tisztelt Látogatóink!

Március 7-e 0:00 órától március 9-e 19:00 óráig portálunk fórumaihoz letiltottuk a hozzászólás lehetőségét. Ugyanígy jártunk el a cikkeknél is, azaz anyagaink alatt nem engedélyezett a fenti időintervallumban a kommentelés. A kampánycsend ideje alatt politikai tartalmú cikkeket nem publikálunk, ebben az időszakban nem jelenítünk meg (a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének választásokkal kapcsolatos internetes tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási kódexe alapján) olyan új, szerkesztett anyagokat, amelyek közvetlenül vagy közvetve befolyásolhatják a választókat döntésükben.

Vasárnap 19 órától újra biztosítjuk látogatóinknak a hozzászólási lehetőségeket, hogy megvitassuk akár a választással kapcsolatos híreket, eredményeket.

Megértésüket köszönjük!

A szerkesztőség

 

Kampányidőszak

A választási eljárásról szóló 1997 évi C. törvény (továbbiakban: Ve.tv.) 40. § (1)/ alapján a választási kampány a választás kitűzésétől a szavazást megelőző nap 0 óráig tart.


Kampánycsend időszak

A Ve. tv.40.§ (2) bekezdése szerint a kampánycsend a választás napját megelőző nap 00.00 órától a szavazás befejezéséig tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!