Énekes-emlékverseny – Komor Norbi a régióért is bunyózik

Komor Norbert és Salánki László
Komor Norbert és Salánki László - © Fotó: alfoldboxing.hu
Debrecen – Páratlan betegséghullám söpört végig sajnos három megye bunyósain is. A 6 régiós bokszoló közül, akiket neveztek az NYVSC, a DVSC és a HISE részéről csak a DVSC hajdúhadházi részlegét erősítő Komor Norbert lesz ott az Énekes István Emlékverseny mai sorsolásánál.

Tegnap este kaptuk a hírt, hogy a nyíregyháziak 3 öklözője nem utazik a fővárosba, hiszen ketten beleszaladtak a mostanában is tomboló járványba. Nem csak Nagy Lajos edző, hanem a hajdúsámsoni Máté Attila (HISE) is bosszús, hiszen ő és Telegdi Dávid révén egy potenciális aranyérmest (de legalábbis dobogóra esélyes bunyóst) kénytelen itthon tartani hasonló okok miatt – ahogyan a nyírségi Kovács Richárd mindenképpen, de akár Moldoványi Bence, illetve Szabó Ferenc is szép eredményre számíthatott volna. A lázzal, gyulladással nem lehet azonban viccelni.

A DVSC részéről Söprűs Zsolt is lázas volt még tegnap este, vagyis sajnos egyszemélyessé vált nem csak a klub, de a régió különítménye is a 2015-ös Énekest illetően.

Komor Norbert és edzője, Salánki László (DVSC) viszont úton van (lásd mellékelt képünket), később eldől, ő mikor és ki ellen kezdi meg a 91 kilósok közötti versenyét.

Kár a sok megbetegedésért – a felsoroltak mellett is estek már ki sportolók az utóbbi napokban -, viszont akkor hajrá, Norbi, ezerrel!

– Koppányi Szabolcs –
alfoldboxing.huTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek