Embertelen mennyiségű piát vitt el a dombostanyai gasztrotolvaj

Embertelen mennyiségű piát vitt el a dombostanyai gasztrotolvaj
© Fotó: police.hu
Debrecen – A rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a 47 éves férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint betört egy hétvégi házba Debrecen-Dombostanyán.

A Debreceni Rendőrkapitányság Betörési Alosztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást B. Sándorral szemben.

A nyomozás adatai szerint a férfi 2015. március elején kibontotta egy Debrecen-Dombostanyán található hétvégi ház kerítését, majd kifeszítette a ház ajtaját és az egyik szobából szerszámokat és négy üveg szeszesitalt vett magához. A gyanúsított ezután a pinceajtóról is lefeszítette a lakatot, majd onnan eltulajdonított két üres gázpalackot, egy láncfűrészt és egy szivattyút, valamint egy műanyagládát, amelyben közel 120 üveg szeszesitalt tárolt a sértett.

police21

Az ingatlan tulajdonosa 2015. március 8-án vette észre a betörést és bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrök a helyszínen széleskörű adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek az ismeretlen tettes azonosítása érdekében, amely eredményre vezetett. A beszerzett információk alapján a nyomozók látókörébe került a 47 éves B. Sándor. A férfit a rendőrök felkutatták és 2015. augusztus 28-án a Debreceni Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a terhelt ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Feltört nyaralók, szex a csúszdában: a lakók szerint vannak gondok Dombostanyán
Debrecen-Dombostanya – A dombostanyaiak szerint nagyon rosszá vált a közbiztonság mostanában.


A rendőrség szerint nem úgy néz ki a helyzet Dombostanyán, ahogy az ottaniak gondolják
Debrecen-Dombostanya – A rendőrség szerint nem rossz a közbiztonság Domboson, a helyzet javulóban van.

hirdetés