Videó: Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett az ügyészség egy rendőrt

Akt.:
Videó: Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett az ügyészség egy rendőrt
Budapest – Egy budepesti rendőrtisztet őrízetbe vettek, miután összeveszett egy csepeli ház gondnokával csütörtökön, és lövöldözni kezdett a lépcsőházban. Az ügyészség kiadta a hihetetlen eseménysor végét mutató videófelvételt.

Forrás: blikk.hu


Korábban írtuk: Emberölés kísérlete miatt őrizetbe vett egy rendőrt a Budapesti Nyomozó Ügyészség.

A Fővárosi Főügyészség pénteki, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság hivatásos állományú tagja egy XXI. kerületi társasház földszintjén szolgálaton kívül, ittas állapotban szóváltásba keveredett a társasház házkezelőjének alkalmazottjával.

Ezt követően a rendőr engedéllyel tartott lőfegyverével több lövést adott le a lépcsőház plafonjába, majd ezután célzottan a sértett irányába sütötte el a fegyverét, aki a tűzlépcsőház ajtaját éppen becsukta. A lövedék nem találta el a férfit, átfúródott a tűzlépcsőház ajtaján és a falban állt meg.

A Budapesti Nyomozó Ügyészség a rendőrt emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette, majd gyanúsítottként hallgatta ki, és indítványt tesz előzetes letartóztatásának elrendelésére.

– MTI –
hirdetés