Emberi hajból készített melltartót, teáskannát, meg még jó pár dolgot…

Akt.:
Emberi hajból készített melltartót, teáskannát, meg még jó pár dolgot…
Te felvennél olyan intim ruhaneműt, ami emberi hajból készült? Lydia Hunt, a londoni Goldsmiths egyetem egyik design szakos hallgatója kissé merész, vagy inkább őrült ötlettel állt elő: elhatározta, hogy emberi hajból fog közönséges használati tárgyakat készíteni.

Lydia gyártott már melltartót, cipőfűzőt de még ugrálókötelet is emberi hajból. Sőt, teáskannát is, bár az inkább úgy néz ki, mintha fogott volna egy sima teáskannát, és szépen bevonta volna emberi hajjal, mert azért az még se hátrány, ha meg is áll benne az ital, és nem folydogál ki a hajszálak között.

north3

north4

A fiatal hölgynek egyébként már könyve is jelent meg a témábanm, a címe pedig: 106 mód az emberi haj ünneplésére (106 Ways To Celebrate Human Hair).

Forrás: blikk.hu


A fátyolszerű
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Míg mi a kínok kínját éljük át minden áldott reggel a tükör előtt, hajlakktól fulladozva, waxtól ragadó kezekkel, addig ezeket a jószágokat minden beavatkozástól mentes hosszú, selymes szőrzuhatag díszíti. Felháborító! A szőke bubi. A kislányos. A hetyke. A melír...

Ha hiszed, ha nem, nagyon sokat elárul egy ember személyiségéről, hogy milyenre igazítja a fanszőrzetét. Természetes: Manapság egyre nagyobb divat lekapni a szőrt, de te nem állsz be a sorba, téged nem zavar a szőr. Szereted a természetességet az életed minden területén. Erős, intenzív személy...