Elvitték a kaput

Akt.:
Hajdúböszörmény – A hajdúböszörményi rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a két helyi lakossal szemben, akik a megalapozott gyanú szerint fémkaput loptak el.


Egy helyi férfi tett feljelentést a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon az ügyben. 2014 decemberében a hajdúböszörményi Liszt Ferenc utcában található sorház udvaráról egy fémkaput tulajdonítottak el ismeretlen tettesek. A rendőrök a feljelentést követően adatgyűjtést végeztek és tanúkat hallgattak ki, amelynek alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Magdolnát és társát, M. Krisztiánt. A járőrök a 40 éves nőt és a 27 éves férfit elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. A helyi lakosok a bűncselekmény elkövetését elismerték.

A lopás megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

– police.hu –