Elvitte egy körre az unokatestvére BMW-jét, amit aztán jól össze is tört

Akt.:
Elvitte egy körre az unokatestvére BMW-jét, amit aztán jól össze is tört
© Fotó: police.hu
Debrecen – Egy helyi férfit fogtak el a debreceni rendőrök, aki a megalapozott gyanú szerint elvitte unokatestvére kocsiját, amivel balesetet okozott.

Egy román állampolgár tett bejelentést a rendőrség ügyeletére 2015. október 20-án 5 óra 45 perc körüli időben arról, hogy tehergépkocsijának Debrecen, István és Szoboszlói utak kereszteződésében nekiütközött egy BMW típusú gépkocsi, amelynek vezetője megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Majd 6 óra 40 perc körüli időben arról érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy Debrecen, Piac utcán parkoló, a bejelentő tulajdonában lévő BMW típusú személygépkocsit ismeretlen megrongált az éjszaka. A rendőrök mindkét esetben adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként megállapították, hogy a tulajdonosnál vendégségben lévő unokatestvére, N. Á. használta éjszaka a gépkocsit. A férfi a rokona tudta nélkül vitte el a gépkocsit és okozott vele balesetet Debrecenben.

A járőrök a férfit a Piac utcán elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vele szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A rendőrök megállapították továbbá, hogy a helyi lakos nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 26 éves férfit, aki beismerő vallomást tett.

A Debreceni Rendőrkapitányság a gyanúsított ellen jármű önkényes elvétele bűntett és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Az elmúlt 24 óra számokban

Az elmúlt 24 órában a hajdú-bihari rendőrök 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, míg 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 6 személyt fogott el, akik közül 5 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 1 főt az ellene érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 13 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 8 esetben foganatosítottak.

Címkék: , ,hirdetés