Elvitte a pénzt a táskából, pechére felvette a kamera

Akt.:
Elvitte a pénzt a táskából, pechére felvette a kamera
© Forrás: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik a képen látható férfi azonosítása érdekében.

A Debreceni Rendőrkapitányság Nyomozó Alosztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2015. november 1-jén, 9 óra körüli időben egy, az Esze Tamás utcában található élelmiszerboltban az ismeretlen tettes levett a pultról egy táskát, amit a sértett véletlenül otthagyott, majd abból kivette a benne lévő készpénzt. A férfi ezután az autóstáskát visszatette a pultra, majd a helyszínről távozott.

Az ismeretlen elkövetőről a bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Forrás: police.hu Forrás: police.hu ©

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével, vagy a bűncselekményekkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán (hétfőtől-csütörtökig: 8 órától 16 óráig, pénteken: 8 órától 13 óráig), illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: ,hirdetés