Elütöttek egy gyalogost az Árpád téren, de az M3-ason is történt baleset

Akt.:
Elütöttek egy gyalogost az Árpád téren, de az M3-ason is történt baleset
© Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Debrecenben elsőbbségadási kötelezettség megszegése vezetett személyi sérüléses közlekedési balesetekhez, az M3-as autópályán egy teherautósofőr borult árokba. Baleseti hírek keddről.

Egy nő autózott június 26-án 7 óra 45 perc körül Debrecenben, a Hadházi úton, a Bem tér felől a Nyíl utca irányába. A Nyíl utcánál a sofőr balra kanyarodott, miközben nem biztosított elsőbbséget a vele szemközt, az Árpád tér felől közlekedő járműnek, amellyel összeütközött. A baleset során az Árpád tér felől közlekedő személygépkocsi utasa könnyű sérülést szenvedett.

at1Fotó: police.hu

Debrecenben, a Kassai úton közlekedett június 26-án 16 óra 50 perckor egy férfi az általa vezetett járművel. A sofőr az Árpád tér kereszteződésében lévő gyalogátkelőhelyen nem biztosított elsőbbséget egy gyalogosnak, akit elütött. A baleset során a gyalogos férfi könnyű sérüléseket szenvedett.

at2Fotó: police.hu

Egy bolgár állampolgár közlekedett egy teherautóval június 26-án 5 óra 45 perc körül az M3-as autópályán, Nyíregyháza felől Budapest irányába. A férfi az autópálya 183. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, átszakította a szalagkorlátot, és az útszéli árokba csapódott, ahol megpördült.

m32Fotó: police.hu

A baleset következtében az 54 éves sofőr súlyos sérüléseket szenvedett.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Hajdúnánás - A baleset a Magyar utca és a Dorogi utca kereszteződésénél történt. Két személygépkocsi karambolozott Hajdúnánáson, a Magyar utca és a Dorogi utca kereszteződésénél a reggeli órákban. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket - olvasható...