Eltévesztette a házát, a szomszédba ment zuhanyozni

Halálra rémült egy nő Ausztráliában, amikor arra ébredt, hogy részeg szomszédja besétált hozzá és lezuhanyozott nála – tudósított az ausztrál NT News pénteken.

A rendőrök beszámolója szerint az észak-ausztráliai Cathrineben élő férfi haza akart menni, de véletlenül a szomszéd házba tért be, és ezt már csak akkor vette észre, amikor a zuhany alatt állt.

“Nagyon bűnbánó volt. Végig azt hajtogatta, hogy bocsánat” – mesélte az illetékes rendőrőrs vezetője. “A nő pedig örült, hogy kitettük a lakásából a férfit, akiről először azt hitte, hogy betörő” – tette hozzá Daniel Shean. A 42 éves betolakodó egyébként már felöltözve ült a nő verandáján, amikor a kihívott rendőrök megérkeztek. Őrizetbe vették, majd miután kijózanodott, elengedték.

 

Az országnak ezen a részén állítólag nem ez az első hasonló eset

Az országnak ezen a részén állítólag nem ez az első hasonló eset. Darwin külvárosában egy nő éppen tévét nézett, amikor valaki részegen összetévesztette az asszony otthonát sajátjával, és bement a lakásba. A férfit a nő sikoltozása riasztotta el. Egy házaspár pedig egyszer arra ébredt, hogy konyhájukban valaki reggelit főz.

 

– Független Hírügynökség  –