Eltűnt nőt keresnek a rendőrök

Akt.:
A rendőrség keresi a képen látható Éderné Iván Mária debreceni lakost
A rendőrség keresi a képen látható Éderné Iván Mária debreceni lakost - © Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság
Debrecen – A rendőrség egy 65 éves debreceni asszony megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét.


A Debreceni Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a képen látható Éderné Iván Mária debreceni lakos eltűnése ügyében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az asszony 2014. június 12-én délelőtt debreceni otthonából ismeretlen helyre távozott és azóta nem adott magáról életjelet. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A körülbelül 156 centiméter magas, vékony testalkatú, őszes hajú asszony eltűnésekor piros színű, kötött, gombos pulóvert, kékeszöld színű szövetnadrágot és fekete színű női, lapos talpú félcipőt viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az eltűnt nő tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es számot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –