Eltűnt egy 31 éves debreceni fiatalember

Szkupi Krisztiánt keresi a rendőrség
Szkupi Krisztiánt keresi a rendőrség - © Fotó: police.hu
Debrecen – A Debreceni Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Szkupi Krisztián eltűnése ügyében, és kéri a lakosság segítségét.

Szkupi Krisztián debreceni lakos 2017. január 9-én tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre – tette közzé a police.hu.

A 31 éves férfi 187 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, barna hajú, körszakállas. Eltűnésekor fekete szövetkabátot, kék farmert viselt.

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

– police.hu –