Eltűnt a pénz, előkerült a kés Debrecenben

Akt.:
Rablás Debrecenben
Rablás Debrecenben - © Fotó: Police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök elfogták és bűnügyi őrizetbe vették a 20 éves gyanúsítottat.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy férfi tett bejelentést a rendőrségre február 9-én délután háromnegyed 6-kor arról, hogy Debrecenben, az Egyetem sugárúton lévő albérletéből egy ismerőse ellopta a pénzét. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, majd a beszerzett információk alapján azonosították a feltételezett elkövetőt. A rendőrök még aznap este elfogták a 20 éves helyi férfit, akit a Debreceni Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgattak és bűnügyi őrizetbe vettek.


Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint a sértett és a gyanúsított a délutáni órákban együtt italoztak egy szórakozóhelyen, majd ezt követően közösen elmentek egy lakásba, ahol a 20 éves férfi elvette ismerőse pénzét. Mikor ezt a sértett észrevette dulakodni kezdtek, mely során a gyanúsított egy késsel megvágta a tulajdonát visszakövetelő férfit, aki ennek következtében könnyű sérüléseket szenvedett. A 20 éves debreceni férfi ezután a pénzzel elmenekült a helyszínről.

B. Róberttel szemben – őrizetbe vétele mellett – rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárás a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –