Eltiltották, mégis vezetett – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Eltiltották, mégis vezetett – Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján.

Az egyenruhások 20 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött.

Debrecenben, a Kartács utcán igazoltattak a rendőrök egy férfit 2014. június 17-én 10 óra 47 perc körüli időben. Az egyenruhások az 59 éves férfiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja elfogatóparancsot adott ki ellene. A járőrök J. Lajost elfogták és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra.

Az egyenruhások 2014. június 17-én 16 óra 15 perckor, Debrecen-Dombostanyán igazoltattak egy 47 éves máriapócsi lakost, akiről megállapították, hogy a Debreceni Törvényszék BV. Csoportja körözi. T. Gábort, mivel a jogerősen kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg, a rendőrök elfogták és a kapitányságra előállították, majd átvitték a büntetés-végrehajtási intézetbe.

A hajdúhadházi rendőrök 2014. június 17-én 17 óra 30 perc körüli időben Vámospércsen, a Malom utcában igazoltattak egy 54 éves gépjárművezetőt. Az intézkedéskor kiderült a sofőrről, hogy a Békési Járásbíróság a járművezetéstől korábban eltiltotta. A járőrök a hajdúszoboszlói lakost járművezetés eltiltás tartama alatt szabálysértés elkövetése miatt előállították a rendőrkapitányságra és a gyorsított bíróság elé állítás érdekében őrizetbe vették.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –