Eltelt az augusztus, ezt hozta az utolsó nap!

Eltelt az augusztus, ezt hozta az utolsó nap!
Hajdú-Bihar – Komoly híradaggal kellett szembenéznünk hétfőn, szokásunkhoz híven ismét összegyűjtöttük ezek közül a legfontosabbakat.


Több vonalon változik a helyközi autóbuszjáratok menetrendje szeptembertől
Hajdú-Bihar – Az iskolakezdés idejétől várhatóan növekvő utasforgalom, illetve az elmúlt időszakban jelzett utazási igények, lakossági és önkormányzati megkeresések kapcsán szeptember 1-jétől az Észak-magyarországi Közlekedési Központ Zrt. autóbuszjáratainak menetrendjében módosítások lépnek életbe.

busz


8 undorító tény a strandokról
Így a strandszezon végén már úgyis mindegy, jövő nyárig pedig reméljük mindenki elfelejti ezeket és önfeledten tud csobbanni. Készüljön a legrosszabbra!

strand


Orcátlan tizenéves rablókat kapcsoltak le Debrecenben
Debrecen – A két fiatalkorú srác körbefosztogatta a várost. Ököllel vertek meg egy korukbeli fiút, majd elvették a pénztárcáját és a mobilját, de másik két rablásért is ők felelnek. Tetteiket beismerték a kihallgatáson.

rablo_


Esztár, a lecsó fővárosa
Esztár – Kétnaposra nőtte ki magát a híres Lecsófesztivál, amelyet negyedik éve rendeznek meg Esztárban.

lecsoof


Már nem láthatjuk a Golgotát
Debrecen – Pákh Imre, Munkácsy Mihály Golgota című festményének tulajdonosa úgy döntött, hogy ha a műtárgy elszállítására augusztus 31-ig nem kerül sor, akkor megtiltja a festmény további bemutatását, ezért azt letakarják.

golgota


150 éve nyitotta meg kapuit a Csokonai Színház, gálaesttel ünnepeltek
Debrecen – Humoros, emelkedett, de legfőképp emberi volt az ünnepi évadnyitó gálaest.

szinhaz


Szombattól újra lesz menetrend szerinti buszjárat Biharkeresztes és Nagyvárad között
Nagyvárad – Újraindítja szombattól a Nagyvárad és Biharkeresztes közötti autóbuszjáratot a nagyváradi tömegközlekedési vállalat, amely élénkíteni akarja a határmenti kapcsolatokat, e célból meggyőzött egy helyi hipermarketet, hogy részben ők finanszírozzák a menetrend szerinti járat működését.


Ilyen bazi nagy harcsát nem lát minden nap!
Balmazújváros – Hatalmas harcsát akasztott Nagy Sándor Balmazújvároson, a K-V Sporthorgász Egyesület taván a napokban.

harcsa


Gyógyszerrel kevert alkohollal akarták elkábítani, végül hasba szúrták áldozatukat a rablók
Nyíracsád, Debrecen – Televíziót akartak ellopni az elkövetők egy nyíracsádi házból. Az volt a terv, hogy elkábítják az ott lakó férfit, de nem sikerült, végül megverték és hasba szúrták. Hétfőn tárgyalta ügyüket a Debreceni Törvényszék.


Kollégára, barátra emlékeztünk
Debrecen – Családtagok, régi barátok, volt kollégák és ismerősök együtt emlékeztek Iklódy Jánosra, a Napló augusztus 18-án, súlyos betegségben elhunyt fotóriporterére hétfőn a debreceni Viktória Étteremben.

megemlekezes