strandröplabda

2019.07.29. 20:42

Hajdú-bihari siker a Lupa-Kupán

A Hajdúnánás és Debrecen térségi Strandröplabda SE versenyzői, Mészáros Zoltán és Budai Balázs a július 27-28-i hétvégén a budapesti Lupa-tónál megrendezett országos „A” kategóriás versenyen vettek részt ahol egészen a döntőig verekedték magukat.

Fotó: Hajdúnánás és Debrecen térségi Strandröplabda SE

A verseny 16-os vigaszágú rendszerben történt 1 nyert szettig és Balázsék már az első mérkőzésen pályára léptek 9 órakor, azonban sikerrel vették a korai keléssel és utazással járó akadályokat. A döntőbe jutásért a korábbi magyar bajnok Kaszap Tamás és Nacsa Gábor párossal küzdöttek meg, ahol nagy csata alakult ki de végül a debreceni srácok nyertek 22:20 arányban.

A döntő szintén nagy párharcot hozott, ugyanis az Oszlányi Simon és Domján Sebestyén páros egész nap remek formában játszott, és a döntőben is jó teljesítményt nyújtottak. A mérkőzést és ezzel a versenyt is végül a Kerekestelepi Strandon edző debreceni csapat nyerte 22:20 arányban.

Hajdúnánás és Debrecen térségi Strandröplabda SE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában