Elszúrt sávváltás okozta a trolibalesetet, amiben két ember megsérült

Autó és troli ütközött a Kassai úton
Autó és troli ütközött a Kassai úton - © Fotó: police.hu
Hajdú-Bihar – Három karambolban összesen négy ember szenvedett sérülést Hajdú-Bihar megye útjain szerdán.

Debrecen felől Görbeháza irányába közlekedett a 35-ös számú főúton egy férfi egy tehergépkocsival szerda kora délután. A sofőr nem tartott megfelelő követési távolságot, és figyelmetlensége miatt nem vette észre az előtte forgalmi okból álló autót, amelynek nekiütközött. A személyautó az ütközés következtében nekiment az előtte álló tehergépkocsinak is. A baleset során a személygépkocsi utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

b1

Fotó: police.hu

Kora délután Berettyóújfaluban egy nő a Milleniumi útra kanyarodott be, de nem adott elsőbbséget a kijelölt gyalog- és kerékpárúton közlekedő biciklisnek, aki annak érdekében, hogy az ütközést elkerülje, balra kormányozta a kerékpárját, és az útszegélyének hajtott, majd elesett. A baleset során az elsődleges orvosi vélemény szerint a biciklis nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság vizsgálja.

b2

Fotó: police.hu

Egy nő autózott Debrecenben, a Kassai úton az Apafi utca felől az Árpád tér irányába szerda délután fél 5 körül. A sofőr úgy váltott forgalmi sávot, hogy nem adott elsőbbséget, és nekiütközött a vele azonos irányban közlekedő trolibusznak. A baleset következtében a helyi járat két utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés