Elstartolt az idei Traubisoda Strandröplabda Bajnokság

Elstartolt az idei Traubisoda Strandröplabda Bajnokság
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Röplabda Szövetség által rendezett Traubisoda Hajdú-Bihar Megyei Strandröplabda Bajnokság 2018. évi nyitófordulójára vasárnap és hétfőn Debrecenben, a kerekestelepi strand két strandröplabda-pályáján került sor. Hazánk több helyszínén kívül a romániai Iasiból (Jászvásár) is érkeztek játékosok.

Ezúttal ”A” és „B” kategóriában is lehetett nevezni.

A férfiaknál az igazolt játékosok között a Berkes Zoltán, Tóth Attila kettős utasította maguk mögé a mezőnyt. Ezüstérmet vehetett át a tavaly itt győztes Mészáros Zoltán, aki ezúttal Nagy Attilával indult. A harmadik helyet a Bakos Zsolt, Csutora Zoltán páros szerezte meg.

A „B” kategória nyitófordulóját Lakatos Attila Pilka Gáborral az oldalán nyerte meg. Itt F. Nagy Bence és Fekete Áron végzett a második helyen, míg a bronzérmek Gulyás József és Kiss Bálint nyakába kerültek.

A hölgyeknél mindenki az „A” kategóriában indult, így erős volt a mezőny. A kupákat Gulyás Vivien és Félegyházi Viktória vehették át, akik változatos mérkőzésen győztek Dr. Kovács Katalin és Rejtőné Dr. Papp Gréta ellen. A harmadik helyet a Jászvásárról érkező Deliu Carla, Izbinda Ioana kettős szerezte meg.

ropi2Fotó: Magánarchívum

A vegyespárosoknál már az első fordulóban 17 páros indult. Az „A” kategóriában a Bancsi Judit, Kusnyér Gergő páros győzött, megelőzve az évek óta sok fordulót nyerő Szabó Kármen, Nagy Márton kettőst. Harmadik helyen végzett Karkusz Dominika Juhász Józseffel.

A „B” kategóriában Roma Judit és Lakatos Attila vehették át a legnagyobb ajándékokat. A 2016-ban női bajnok Dr. Jeneiné Molnár Enikő ezúttal Gulyás Józseffel az oldalán szerzett ezüstérmet, míg a harmadik helyre Kiss Viktória és Szalóki Szabolcs értek be.

A verseny következő fordulójára május 26-án és 27-én Hajdúnánáson kerül sor.

Az eredmények, képek és a versennyel kapcsolatos más információk megtalálhatók a szövetség honlapján és a Facebookon.

– Szombathy András –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek