Sport

2015.03.06. 09:07

Szúrós ellenfélnél vendégeskednek a DEAC-os lányok

Debrecen - A DEAC női futsal csapata március 7-én a Reklám Press-Skorpió otthonában lép pályára az NBII 18. fordulójában.

Debrecen - A DEAC női futsal csapata március 7-én a Reklám Press-Skorpió otthonában lép pályára az NBII 18. fordulójában.

Sólyom Attila együttese egy kéthetes szünet után lép ismét pályára, azonban egy nehéz ellenféllel kell szembenéznie, mivel a salgótarjáni egylet a harmadik a bajnokságban. Azonban futsalosaink vezetik az NBII-es tabellát és rendre jól szerepelnek a bajnoki pontvadászatban, legutóbb pedig a Kalafa-Újbarokot verték hazai pályán 10-2-re. A Skorpió eddig egy hárommérkőzéses győzelmi sorozatot épített fel és a DEAC ellen folytatná ezt a szériát. A két csapat őszi mérkőzésén 4-3-as debreceni siker született.

„Még nem volt szerencsém a DEAC színeiben a Skorpió ellen pályára lépni, de mindenképp kemény összecsapásra számítok” – mondta Barabás Éva, csapatunk játékosa. – „Biztos vagyok benne, hogy pörgős mérkőzés lesz, de nagyon bízunk benne, hogy debreceni győzelemmel végződik. Mindig nehezebb egy kicsit „idegenben” játszani, mert nem a jól megszokott környezetben és szurkolók között lépünk pályára, de ha az első perctől az utolsóig koncentrálunk, akkor a kezünkben lesz a 3 pont. A hétvégi meccs fontos lépcsőfok a végső siker felé, hiszen ezen kívül már csak 3 meccs marad a bajnokságból, és minden pontot be kell gyűjtenünk, mert ezután is nehéz megmérettetések várnak ránk, többek között a Hajdúböszörmény elleni is. Szerencsére több cserével tudunk felállni szombaton is, ami mindenképp megkönnyíti a dolgunkat. Nagyon bízom a csapatban és a jó szerencsében is. Hajrá DEAC!”

A Reklám Press-Skorpió-DEAC összecsapást március 7-én 19 órától rendezik a Salgótarjáni Sportcsarnokban.

- DEAC  -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!