„Elsíbolt milliárdok és mesés vagyonok”

Debrecen – A Fidesz politikusai kétségbeesett és reménytelen kísérletbe fogtak, hogy az egyértelműen és kizárólag a Fideszhez, a kormányhoz kapcsolódó, több, mint kétszáz milliárdos Quaestor-bűnügy felelősségét szétterítsék – reagáltak a párt nyílt levelére a DK, és az Együtt képviselői.

Felszólítjuk önöket, személy szerint Kósa Lajos, Pósán László és Halász János országgyűlési képviselőket, valamint Debrecen polgármesterét, Papp Lászlót, nyilatkozzanak róla, hogy önök vagy családtagjaik érintettek-e bróker-botrányban. Nyilatkozzanak arról, hogy a Quaestor-brókercégben fialtattak-e pénzeket, volt-e befektetésük, részt vettek-e bennfentes kereskedésben, onnan az elmúlt időszakban vettek-e ki pénzt, s ha vettek milyen összegben” – jelentette ki Varga Zoltán és Korcsog György, a Demokratikus Koalíció, valamint dr. Szegedi István, az Együtt-Korszakváltók pártja önkormányzati képviselője.

Szerintük a Fidesz politikusainak elévülhetetlen és egyetemleges felelőssége van a bróker-ügyben, akár a bíróság előtt is felelniük kell.

HBN


Fidesz: „vagyonukkal feleljenek a csalók”
Debrecen - Pósán László, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője bejelentette: a kedden elfogadott brókertörvény szigorítja az ellenőrzést a pénzügyi tevékenységet folytató cégek fölött.
hirdetés