Előzetesben a támadók

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. február 25-én előzetes letartóztatásba helyezte
A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. február 25-én előzetes letartóztatásba helyezte - © Fotó: police.hu
Debrecen – Rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság a hajdúhadházi lakosokat.

Mint arról korábban hírt adtunk, 2014. február 23-án 4 óra 30 perc körüli időben egy nő beszélgetni kezdett egy férfival Debrecenben egy szórakozóhely előtt, a Bajcsy-Zsilinszky utcán. A nő elcsalta a sértettet a Piac utca és Széchenyi utca kereszteződéséhez, ahol két férfi rátámadt az áldozatra, ököllel ütni kezdték azért, hogy a nyakából kitépjék az arany nyakláncát, mely a dulakodás közben elszakadt, megszerezni azonban nem tudták.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrök éppen arra járőröztek, amikor figyelmesek lettek az esetre, ezért bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt intézkedés alá vonták a támadókat. Az egyenruhásoknak a sértett elmondta, hogy bántalmazták, valamint látták, hogy a fiúnak sérülései vannak, ezért hozzá mentőt hívtak. A járőrök a három rablót a helyszínen elfogták és a kapitányságra előállították. A nyomozók a 29 éves L. Tündét, a 25 éves R. Miklóst és a 30 éves N. Józsefet gyanúsítottként hallgatták ki.

Fotó: police.hu Fotó: police.hu ©

A rendőrség által bűnügyi őrizetbe vett terhelteket a Debreceni Járásbíróság 2014. február 25-én előzetes letartóztatásba helyezte.

A Debreceni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a gyanúsítottakkal szemben rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


A nyakláncát akarták
Debrecen – A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a három gyanúsítottat, akik Debrecenben azért bántalmaztak egy férfit, hogy a nyakláncát megszerezzék.