Előzetesben a Derék utcai trafik kirablója

Akt.:
Előzetesben a Derék utcai trafik kirablója
Előzetesben a Derék utcai trafik kirablója
Debrecen – A Terrorelhárítási Központ műveleti egységei elfogták azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható egy debreceni dohányboltban elkövetett rablással. A Debreceni Járásbíróság elrendelte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

A nyomozás adatai szerint 2014. április 1-jén 21 óra 19 perckor egy férfi bement Debrecenben, a Derék utcán található Nemzeti Dohányboltba, ahol – fegyverrel vagy annak utánzatával – az ott tartózkodó eladót megfenyegette, illetve pénz átadására szólította fel, melynek az alkalmazott nem tett eleget. Ezt követően az elkövető a pulton átnyúlva a nyitva lévő pénztárgép fiókjából készpénzt tulajdonított el, majd elhagyta a helyszínt.

A rendőr-főkapitányság nyomozóinak felderítése alapján a TEK műveleti egységei 2014. június 26-án 6 óra 30 perc körüli időben, otthonában elfogták a 21 éves K. Lajost, aki megalapozottan gyanúsítható a rablás elkövetésével.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették a terheltet, akinek előzetes letartóztatását a Debreceni Járásbíróság 2014. június 27-én elrendelte.

Ellene rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –


Díjkitűzés visszavonása
Debrecen – A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság őrizetbe vette a 2014. április 1-jén Debrecenben történt rablás gyanúsítottját.


Videó: Feltételezett rablóra csaptak le a terrorelhárítók Debrecenben
Debrecen –  A helyi rendőrök munkája eredményeként – a terrorelhárítók közreműködésével – elfogtak egy férfit csütörtökön az április elsejei trafikrablással összefüggésben. – K. Lajos (21) a gyanú szerint a késő esti órákban fegyverrel vagy annak utánzatával a bevétel átadását követelte egy Derék utcai üzlet alkalmazottjától, aki azonban ellenállt.