Videó: Előzetesben a debreceni rablók

Akt.:
Videó: Előzetesben a debreceni rablók
© Forrás: police.hu
Debrecen – A Debreceni Járásbíróság 2015. április 25-én elrendelte annak a két 18 éves debreceni férfinak az előzetes letartóztatását, akik a megalapozott gyanú szerint egy dohányboltot raboltak ki.


Mint arról korábban beszámoltunk, 2015. április 23-án 20 óra 45 perc körüli időben a Debrecenben, a Bem téren lévő egyik Nemzeti Dohányboltban két maszkot viselő férfit rablás közben értek tetten a rendőrök.

Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, míg társa a boltban található dohánytermékeket bepakolta egy táskába. A debreceni nyomozók éppen a közelben tartózkodtak és felfigyeltek a két férfira, azonnal utánuk mentek az üzletbe, ahol már folyamatban volt a rablás. A rendőrök a két tetten ért rablót elfogták, a városi rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A bűncselekmény elkövetése során személyi sérülés nem történt.

A további eljárást B. József és K. Márk ellen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja le. A Debreceni Járásbíráság 2015. április 25-én elrendelte a két 18 éves debreceni férfi előzetes letartóztatását.

– police.hu –


Videó: Tetten érték a trafikrablókat
Debrecen – A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. április 23-án 20 óra 45 perc körüli időben a Bem téren lévő egyik Nemzeti Dohányboltba két maszkot viselő férfi ment be. Egyikük az eladót egy késsel a földre kényszerítette, társa a boltban található dohánytermékeket egy táskába pakolta.
hirdetés