Helyi közélet

2015.06.04. 13:15

Fizikailag és lelkileg is készen áll a versenyre

Debrecen - Buglyó Evelin „újoncként” került be a Miss Universe Hungary döntőjébe.

Debrecen - Buglyó Evelin „újoncként” került be a Miss Universe Hungary döntőjébe.Még nem indultam egy versenyen sem, most éreztem azt, hogy kész vagyok lelkileg és fizikailag egy szépségversenyre – nyilatkozta a Naplónak Buglyó Evelin, aki egyike annak a 16 szerencsés szépségnek, azon belül a „debreceni triónak”, aki bekerült a Miss Universe Hungary szombati döntőjébe. A 20 éves lány tavaly érettségizett a Tóth Árpád Gimnáziumban, jelenleg pedig a Debreceni Egyetem turizmus-vendéglátás szakán első éves.

Hogyan készültél a megmérettetésre? – kérdeztük a családszerető, de már egyedül élő Evelint.

– A válogató előtti időszakban sokat edzettem, tudatosan, egészségesen étkeztem. – válaszolta. Megtudtuk, míg korábban lovaglással és röplabdával, addig manapság heti rendszerességű konditermes edzésekkel tartja formában alakját. Ezeken túl egy különleges „szépségtippje” van: a mosolygás, akkor is, ha rossz napja van.

Esély a győzelemre

Rengeteg profi szakember dolgozik azért, hogy az élő showra a legtökéletesebb formánkat hozzuk – magyarázta Evelin, aki szerint az, hogy a közönség döntheti el, ki legyen az ország szépe, jó ötlet volt a szervezők részéről.

Szerinted van esélyed megnyerni a versenyt? – faggattuk. – A profi szakemberekből álló előzsűri azért választott ki minket több száz jelentkező közül mert úgy látják, hogy mindenkinek van esélye ezt a versenyt megnyerni. Az, hogy ki a legméltóbb, majd a nézőkön múlik. Szavazni az élő tv show alatt lehet a www.muh.hu szavazóoldalon – válaszolta, hangsúlyozva: egy ilyen versenyt megnyerni összetett dolog, mert nem csak a szépség dönt, hanem például a magabiztosság és a személyiség is. – Én bízom magamban és reménykedem, hogy az én fejemre kerül a korona az est folyamán – avatott be reményeibe Buglyó Evelin.

HBN-SZFÁ


Debrecen – Zákány Vivien gyermekkora óta modellkedik, de eddig még nem indult szépségversenyen.


Debrecen - Muszka Gréta rutinos versenyzőként lép a döntőben a kifutóra.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában