Először Magyarországon a Sauna Herbal Cup

Akt.:
Először Magyarországon a Sauna Herbal Cup
2018. október 20-22. között, hazánkban elsőként, az Aquaticum Szaunavilág ad otthont a nagy tekintélyű Sauna Herbal Cup versenynek.

Jó hír, hogy a szaunázás szerelmesei három teljes napon át élvezhetik a hazai mesterek nyugtató kényeztetését, a természetes anyagok, illóolajok, különleges bőrápoló szertartások csodáját.

A megmérettetés során 17 szaunamester veti össze tudását, köztük öten az Aquaticum Szaunavilág képviseletében: Bana Imre, Miskolczi Sándor, Szathmári Katalin, Szép Boglárka, Végh Sándor.

A programokat a közönség lelkesedése mellett egy szakemberekből álló, nemzetközi zsűri értékeli. A verseny első két helyezettje, ez év november 22-25. között, a csehországi Frymburkban képviselheti Magyarországot a Sauna Herbal Cup 2018-on.

Előzetes jegyfoglalásra a spasales@aquaticum.hu e-mail címen van lehetőség.
A részvételi díj: 500 Ft/felöntés/fő.

A rendezvény szombat estéjén, 2018. október 20. 19:00 órától az Aquaticum Termálfürdőben hosszabbított nyitva tartással és élőzenés éjszakai fürdőzéssel várjuk vendégeinket!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Sauna Herbal Cup verseny hivatalos megnyitója: 2018. október 20. (szombat) 10:00 óra; helyszíne az Aquaticum Szaunavilág bejárata előtti tér.

– PR cikk –