Előkerültek az eltűnt tárgyak Berettyóújfaluban

Előkerültek az eltűnt tárgyak Berettyóújfaluban
© Fotó: police.hu
Berettyóújfalu – Karórák és kések tűntek el egy berettyóújfalui férfi otthonából, a helyi rendőrkapitányság munkatársai másnap előállították a lopással gyanúsított férfit.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2018. november 19-én 19 óra körül arról, hogy berettyóújfalui otthonába betörtek, és onnan karórákat, valamint több kést is elloptak – olvasható a police.hu-n.

A rendőrök a helyszínre mentek, ahol adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként november 20-án elfogtak és előállítottak egy – a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – 33 éves férfit.

lopas2Fotó: police.hu

A nyomozók lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták M. Jánost, aki beismerő vallomást tett. A rendőrök a gyanúsított otthonában tartott kutatás során megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amelyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosának.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában elvégezte a szükséges eljárási cselekményeket és az iratokat átadta az ügyészségnek.