Helyi közélet

2015.03.26. 14:10

Porzik a virágoskert

Debrecen - Nem bújtak ki a virágok a Vojtina Bábszínház előtt. A sivárság különösen zavaró azon a téren, amelyen a tavaly őszi renoválás óta igényes, új térburkolat díszeleg.

Debrecen - Nem bújtak ki a virágok a Vojtina Bábszínház előtt. A sivárság különösen zavaró azon a téren, amelyen a tavaly őszi renoválás óta igényes, új térburkolat díszeleg. A modern villamosmegállóból tisztán látszik az is, hogy szemközt, az Új Városháza előtt gyönyörűen virítanak a tavasz legszebb virágai. Ám itt, épp egy olyan intézmény előtt, amelynek elhivatott dolgozói mindent megtesznek, hogy környezetüket és előadásaikat széppé, kellőképpen inspirálóvá tegyék a gyermekek számára, nos itt egy szál sincs.

Fontos, hogy a következő nemzedék milyen mintát lát maga körül, mert a jövőben ők csinálnak majd itt mindent helyettünk. Ebben a korban mindent magukba szívnak, minden - még ami számunkra oly apróságnak is tűnik – formálja a személyiségüket. Ezt persze pontosan tudják a bábszínház művészei, ezért figyelnek a legapróbb részletekre. Nem csoda hát, ha hiányoznak azok a virágok, növények a bábosház bejárata elől.

De mivel mindez köztudott, nem tudunk másra gondolni, minthogy silány minőségűek lehettek a virághagymák. Esetleg az időjárás... de csak itt...?

HBN - Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában