Európa-liga

2019.07.31. 16:34

Debrecen-Torino: hasznos tanácsokkal segíti a DVSC a drukkereket

A szurkolók ezúttal is ingyen utazhatnak a DKV villamos-, autóbusz- és trolijáratain.

Fotó: Kovács Péter

Az év mérkőzése várható csütörtökön este fél héttől a stadionban, nem véletlen, hogy hatalmas az érdeklődés, már közel 13 ezer jegy elkelt. A nézőszám az előjelekből ítélve másfél nap alatt akár 15 ezerre is növekedhet, amivel együtt járó körülményeket érdemes mérlegelniük a nézőknek. Például az esetleges sorban állást és a parkolási nehézségeket, ezért feltétlenül javasolt az online elővétel a nagyerdeistadion.hu honlapon, másoknak pedig a DVSC ajándékbolt és az állatkert felőli oldalon lévő pénztárak mielőbbi felkeresése – olvasható a Loki hivatalos honlapján.

Ami a parkolást illeti, a stadion és a víztorony közötti közvetlen parkolóba ezúttal csak a két csapat képviselői, a tévétársaságok közvetítőkocsijai, a mérkőzés sikeres lebonyolítása szempontjából elengedhetetlen személyek, és skybox-bérlők állhatnak be.

A VIP-bérletet és VIP-jegyet váltók számára a klub nem tud parkolóhelyet biztosítani, amire már éves belépőjük megvételekor felhívják a figyelmüket.

Azoknak, akiknek mégis muszáj autójukkal közlekedniük, érdemes a II. János Pál pápa tér felőli mélygarázst, vagy a Nagyerdei körútnak az Ady Endre sugárút és Hadházi utca közti szakaszát, valamint a Főnix Csarnok melletti területet igénybe venni parkolás céljából.

A magas nézőszámra szokás szerint a Debreceni Közlekedési Vállalat is felkészül. A szurkolók ezúttal is ingyen utazhatnak a DKV villamos-, autóbusz- és trolijáratain csütörtökön 15.30-tól 23.30-ig, bérletük, vagy napijegyük felmutatása ellenében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában