Bulvár, celeb

2008.04.01. 13:23

Ágica és a chippendale fiúk

<p>Ágica legjobb barátnőjének lánybúcsúja minden képzeletet felülmúlt. <BR /></p>

- Én is ilyen lánybúcsút szeretnék majd magamnak! - lelkendezett a Való Világ egykori üdvöskéje, Szögeczki Ági, aki a legjobb barátnője kedvéért ült repülőre, hogy Írország fővárosában vegyen részt a nem mindennapi ünnepségen.

Mónika nyolc éve él külföldön, de azóta is minden évben együtt mennek nyaralni Ágival. A csajok most Móni lányságát is együtt búcsúztatták.

- A Dublinban töltött egy hét csodálatos volt. Huszonkét nyuszinak öltözött lány bulizott egy étteremben, majd megérkezett egy a limuzinok luxusával felszerelt és átalakított emeletes busz, amelyen italokkal és gyönyörű chippendale-ekkel vártak minket - mesélte az egykori villalakó.

A mulatozás természetesen hajnalig tartott, s a lányok egytől egyig életük bulijának tartják a kora tavaszi éjszakát. Ági pedig már biztos abban, hogy az ő leánybúcsúját is hasonlóan emlékezetessé szeretné majd tenni. De addig még rengeteg teendője van.

- Ha a munkáról nem akarok beszélni, akkor azt kell mondanom, hogy a következő ilyen kiruccanás Móni mauritiusi esküvője lesz, ahol én leszek a tanú. Már régen megegyeztünk abban, hogy egymás tanúi és gyerekeink keresztszülei leszünk. Ehhez tartjuk is magunkat.
Forrás: netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!