Elő a zsebkendőket, romantikus mozira sorsolunk!

Akt.:
Elő a zsebkendőket, romantikus mozira sorsolunk!
Emilia Clarke amikor nem a sárkányok anyja, akkor romantikus filmekben is láthatjuk. Például a “Mielőtt megismertelek” főhősnőjének szerepében. Öt páros belépőt sorsolunk!

A szerelem gyakran ott talál rank, ahol a legkevésbé sem számítunk rá. Néha pedig olyan helyekre juttat el bennünket, amiről sosem gondoltuk volna, hogy valaha látni fogjuk.

Louisa “Lou” Clark (Clarke) egy különös házban él Anglia egyik vidéki részén. A 26 éves nőt mindenki kreatív különcnek ismeri, aki nem igazán tud mit kezdeni az életével és egyik állástól a másikig tengődik, hogy összetartó családját kisegítse. Bár jellemzően optimista természet, hatalmas próbatétel elé állítja az élet, amikor elvállalja a legújabb munkáját. A helyi kastélyban kell gondját viselnie egy fiatal, gazdag bankárnak, Will Traynornek (Claflin) aki két évvel korábban egy baleset következtében kerekes székbe kényszerült és akinek az élete egy szempillantás alatt megváltozott. A régebben kalandvágyó Will mára fásult cinikus emberré változott, aki már csaknem feladta a küzdelmet. Azonban Lou elhatározza, megmutatja neki, hogy miért érdemes élni. Egy sor közös kalandra indulnak és végül Lou és Will is azt veszi észre, hogy többet kaptak,mint amire számítottak, ahogy az életük – és a szívük – nem várt módon változik meg.

Játékunk nyertesei:
Csige Ferenc – ferenc.csige@…
Vígh Margit – vighmargit@…
Enyedi Gabriella – genyedi@…
Beke Gyöngyi – bekegyongyi72@…
Szlávik József – szlavik_joci@…

nyerteseinket emailben értesítjük a nyeremény átvételének mójdáról
hirdetés