Elnézett sávváltás a belvárosban: motoros ütközött trolinak, súlyosan megsérült

Elnézett sávváltás a belvárosban: motoros ütközött trolinak, súlyosan megsérült
© Fotó: police.hu
Debrecen – Két személyi sérüléses baleset történt szerdán Debrecenben: a Széchenyin troli és motoros ütközött, a Sámsoni úton zebrán gázoltak gyalogost.

Egy 41 éves férfi 17 óra körül segédmotor-kerékpárral közlekedett Debrecenben, a Széchenyi utcán, a belső sávban, a Tisza István utca felől a Nyugati utca irányába. A motoros sávot váltott és közben nem adott elsőbbséget a külső forgalmi sávban közlekedő trolibusznak, amelynek járművének kormányával nekiütközött. Az ütközés következtében a motoros elesett és az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Egy 70 éves fordos férfi közlekedett március 22-én 19 óra körül Debrecenben a Sámsoni úton, a Kassai út felől a Mátyás király utca irányába. A férfi a Mátyás király utca kereszteződésében található gyalogosátkelő-helyen nem adta meg az elsőbbséget a neki jobbról balra gyalogosan áthaladó 67 éves férfinak, akit elütött.

mo2

Fotó: police.hu

A baleset következtében a gyalogos az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –