Élmény, kísérlet, ékszerek

Élmény, kísérlet, ékszerek
© Fotó: Magánarchívum
Debrecen – A debreceni Faludi G ékszermárka immár ötödik alkalommal rendezi meg megszokott Kísérleti Buliját április 9-én 14 és 17 óra között a MODEM falai között. A részvétel ingyenes!

Az V. Faludi G Kísérleti Buli egy kiállítás és vásár, amit egy évben egyszer rendeznek meg Debrecenben és az online térben. Az új kollekciók bölcsődéje, kreatív játszótér és közösségi élmény, ahol a végleges kollekciókhoz vezető út során alkotott különleges ékszerekhez lehet hozzájutni.

Fotó: Magánarchívum Fotó: Magánarchívum ©

Érdemes lesz ellátogatni a Modembe vasárnap délután, hiszen a szebbnél szebb ékszereken túl étel-, szörp- és borkóstolóval, ajándék kávéval is készülnek a szervezők, valamint egy kiállítás keretein belül bepillantást nyerhetünk egy rendhagyó kollekció születésének történetébe. A kiállítást modern balett-performance teszi még plasztikusabbá.

Fotó: Magánarchívum Fotó: Magánarchívum ©

A Faludi G műhelyében legalább 20 füzet van telerajzolva, teleírva ötletekkel, tervekkel, ékszerekkel, kísérletek feljegyzéseivel. Átlagosan minden második oldalon egy ékszerterv található. Egy gyors fejszámolás után ez körülbelül 300 terv.

Ezeknek a terveknek a történetéről mesélnek a kísérleti bulik. A tervezésről, az alkotói szabadságról, a kreativitásról. Ennek a történetnek a tárgyiasult lenyomatai a kísérleti ékszerek.

HBN