Elment a gólzsák, de lesz csapat Nyírtelken

A nyírteleki Komor Szilárd (balról) és Csernyik Tamás új edzővel „fut neki” a tavaszi idénynek
A nyírteleki Komor Szilárd (balról) és Csernyik Tamás új edzővel „fut neki” a tavaszi idénynek - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyírtelek – Czine Máté, a Nyírtelek új edzője nagyon elszánt, lát perspektívát az együttesben.


Némi aggodalommal tekintenek a nyírteleki szurkolók a labdarúgó megyei másodosztályú bajnokság folytatására. Legalábbis, ezt tolmácsolták felénk, leginkább attól tartva, hogy az ősszel tizennyolc gólt szerzett Halastyák Ádám távozott, mégpedig az ugyancsak a Pannónia Zrt. csoportban szereplő Apagyhoz. A drukkerek félnek attól, hogy a gárda a pofozógép szerepre kényszerül, főként, mert más kulcsemberek búcsújáról is hallottak. Nos, ebből egyelőre annyi igaz, a védő Veres Attila a Kótajhoz, míg Csordás Mihály a Birihez igazol.
Tény továbbá, hogy a tizenharmadik, vagyis egyelőre bennmaradást érő helyen táborozó újonc együttes edzője, Bodnár Csaba ugyancsak leköszönt posztjáról. Ezzel együtt talán nem eszik olyan forrón a kását. A nyírtelekiek időközben Czine Máté személyében megtalálták új trénert: az eleddig a máriapócsi ifjúsági csapatot irányító, húszas éveinek elején járó tréner a mezőny legfiatalabb szakvezetőjeként felettébb elszántan állt munkába.

– Mindenkit megnyugtathatok, lesz csapat – nyomatékosította mindjárt Czine Máté. – Fiatal vagyok és tulajdonképpen én is vásárra viszem a bőrömet. Nehéz lesz, persze, hogy az lesz, de nem vállaltam volna el a feladatot, ha nem látnék benne perspektívát. Nem szeretnék ígérgetni, viszont annyit mondhatok, amikor csak lehet, nem a védekezésre fogjuk fektetni a hangsúlyt, sehová nem megyünk feltartott kézzel.

KM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek