Helyi közélet

2008.06.12. 12:18

Senki többet? Harmadszor!

<p>Rövidesen kezdetét veszi a három megye legizgalmasabb árverése, a Topaukció.</p>

Az Inform Média Kft egyedülállóan új lehetőséget kínál a napilapjai (Hajdú-bihari Napló, Észak Magyarország, Kelet Magyarország) olvasóinak és hírportáljai (haon, boon, szoon) látogatóinak.

Június 12-én veszi kezdetét három megye legizgalmasabb, leglátványosabb,ugyanakkor legbiztonságosabb árverése, a Topaukció.
Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni?
Féláron kikiáltva
A Topaukció látogatók ezreinek nyújt lehetőséget, hogy az internet segítségével kedvezményesen jussanak a megszerezni kívánt termékhez.

Az ajánlat sokoldalú: márkás kar- és állóóráktól kezdve bóling és fitness bérleten át többkategóriás autóstanfolyamokig terjed a paletta.

Oldalainkon találhat indukciós főzőlapot és masszázs zuhanykabint, szemmasszírozó gépet és masszázságyat, autó-szervízelést és digitális számlaőr szolgáltatást.

A kikiáltási ár minden termék esetben a kereskedelmi ár fele. A katalógus böngészésétől a Topaukció árverésre való regisztrációig csak egy kattintás az út, s Ön máris három megye legnagyobb virtuális árverésén találja magát.

Regisztrálni, és részt venni hétfőtől (június 9) a következő oldalon lehet: http://topaukcio.hu
Egy kis szerencsével kényelmesen, az interneten vásárolhat, s ezzel még pénzt is spórolhat.
Tehát: licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal! A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában