Ellopta, eladta, de megtalálták

Ellopta, eladta, de megtalálták
Ellopta, eladta, de megtalálták - © Fotó: police.hu
Nádudvar – Egy férfi ellopta egy nádudvari lakos kerékpárját, amelyet el is adott. A tolvajt és az orgazdát is elfogták a rendőrök, a bicikli pedig visszakerült a tulajdonoshoz.

A rendőrök 2014. július 16-án 13 óra 45 perc körüli időben Nádudvaron intézkedtek, mivel egy helyi lakos arról tett bejelentést, hogy a városközpontban ellopták a kerékpárját.

A férfi azt is elmondta az egyenruhásoknak, hogy miután nem találta biciklijét elindult megkeresni azt. A Seregélyes utcán az árok mentén a sértett meglátta járművét, azonban visszaszerezni nem tudta, mivel egy férfi azt állította, hogy pár perccel korábban vásárolta kerékpárt egy másik helyi lakostól.

A rendőrök a bejelentést követően a sértettel együtt a kerékpárhoz indultak, és még útközben elfogták a tolvajt, majd az orgazdát is, akinek a vásárláskor tudomása volt arról, hogy a kétkerekű lopott.

Az egyenruhások a két férfit előállították a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányságra, ahol meghallgatásukat követően tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették őket, a lefoglalt kerékpárt pedig visszaadták a tulajdonosnak. A 47 és 51 éves férfiak 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állnak.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –