Ellentétes félidők után iksz lett a meccs vége

Ellentétes félidők után iksz lett a meccs vége
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A Mezőkövesd együttesét látta vendégül a Balmazújváros szombaton este a férfi kézilabda NB I. alsóházi rájátszásában. Roppant kiélezett meccset játszottak a felek, az első félidőben egyértelműen a hazaiak voltak a jobbak, a kövesdiek csupán öt gólt tudtak szerezni a szünetig. Fordulás után azonban magára talált Skaliczki László alakulata, és ikszre hozta a derbit.

Ugyan a negyedik percben még 2–1-re a vendégek vezettek, ám a folytatásban átvette az irányítást az Újváros. Fokozatosan kezdték növelni előnyüket Füzesi Ferenc tanítványai, félidőben már hat góllal, 11–5-re vezettek a hajdú-bihariak.

A szusszanó alatt összeszedte magát a borsodi gárda, egyre csökkent a különbség. A 42. minutumban már csak egy góllal mentek Oláh Gáborék, 13–12. Izgalmasan alakult a végjáték, három perccel a lefújás előtt még 18–17 állt az eredményjelzőn, azonban sikerült kiegyenlíteni a Mezőkövesdnek, 18–18-as végeredménnyel zárult az összecsapás. A Balmaz továbbra is a tabella hetedik helyén áll, 14 pontot szedtek össze eddig a hajdú-bihariak.

Következik egy kis pihenő a bajnokságban, majd csak április 20-án, szerdán meccsel újra az Újváros, a Gyöngyös látogat majd a Kőnig Rendezvényközpontba.

HBNTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek