Ellenőriznek, és ha kell, feljelentenek

Debrecen – Rendőrségi feljelentést tett a debreceni önkormányzat a Kölcsey Központ falát a napokban összefirkálók ügyében, mi több, a város önkormányzata a jövőben is törekszik arra, hogy az épületrongálók ellen büntetőeljárás induljon.

A Kölcsey falát ismeretlenek több helyen összefirkáltak, ezt a köztisztasági műszaki ellenőr május 27-én észlelte. A falfirkálók nem csupán kárt okoztak, hanem tettükkel bűncselekményt is elkövettek. A jövőbeni hasonló esetek megelőzése érdekében a polgármesteri hivatal a jelenlegi ügyben rendőrségi feljelentést tett ismeretlen elkövetővel, elkövetőkkel szemben.

A város az elmúlt években nagy erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy a középületek, intézmények falain látható graffitik eltűnjenek, s megakadályozza újak keletkezését. A firkálók nem csak a középületeket, műemlékeket, de a frissen vakolt házakat, sőt, a szobrokat sem kímélik. A középületeket, intézményeket a polgármesteri hivatal illetékes osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik.

HBN0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdetés