Elkezdődött Hosszú Katinka válópere

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka - © Fotó: Derencsényi István
Budapest – Sajtóértesülések szerint nem lesz egyszerű az Iron Lady válása, hisz férjével jókora vagyonon osztoznak.

Szeptemberben megkezdődtek a tárgyalások, a válás során több milliárd forintról fognak dönteni – írja a Cosmopolitan weboldala. Hosszú Katinka és férje, Shane Tusup közös tulajdonosai az Iron Corporation nevű cégnek, valamint az Iron Aquatics úszóklubnak is, így az anyagiak elosztása minden valószínűség szerint rendkívül bonyolult folyamat lesz.

Év elején robbant a hír, hogy megromlott a házasságuk, ezért a válás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután felcsillant a remény, hogy mégis helyrehozhatják a kapcsolatukat, de végül teljesen elmérgesedett a viszony. Shane Tusup hűtlenséggel vádolta meg Katinkát, majd visszaköltözött az Egyesült Államokba.

A hot! magazin értesülései szerint csütörtökön két milliárd forintról dönt a bíróság, és leghamarabb egy év lesz, míg megállapodnak, de akár három évig is elhúzódik a per.


Hosszú Katinka és férje a riói olimpián szerzett érmekkel
Budapest - A sztárúszó hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy nem sikerült helyrehozni a házasságát Shane Tusuppal. Szeretnék mindenféle pletykát megelőzni, sajnos Shane-el nem sikerült a magánéleti problémáinkat rendezni, így a továbbiakban nem az ő vezetésével készülök. Jelenleg is folyik...