Elkezdődött a belvárosi egyirányúsítás utolsó fázisa

Elkezdődött a belvárosi egyirányúsítás utolsó fázisa
© Fotó: Matey István
Debrecen – November 28-án, kedden reggel fél 9-kor a kivitelező lezárta az utolsó belvárosi szakaszt, a Széchenyi utcát a nyugati kiskörút és a Külsővásártér között.

Az említett szakaszon felfestik az útburkolati jeleket, kihelyezik a táblákat és a jelzőlámpákat. A tervek szerint 16 órakor adják vissza az utat a közlekedőknek, ahol már az új forgalmi rend lép életbe.

Fontos információ, hogy kedden az átalakításokkal párhuzamosan és a terveknek megfelelően lezárja, majd megszünteti a kivitelező a Széchenyi és Nyugati utca kereszteződésben, a gyógyszertártól a műszaki bolt felé vezető gyalogátkelőt.

A nap végére tehát a teljes szakaszon, azaz a Széchenyi – Kossuth, illetve a Szent Anna – Miklós utcákon az új forgalmi rend szerint lehet közlekedni.

– Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata –


belvaros3_
Debrecen - Már csak néhány nap és alaposan megváltozik a forgalmi rend Debrecen belvárosában. Egy autóban elhelyezett kamerával végigjártuk az egyirányúvá váló Széchenyi- és Kossuth utcát, majd a szintén egyirányúvá alakuló Szent Anna - Miklós utcák felé vettük az irányt. Igyekszünk bemutatni a már ...

Forrás: Médiacentrum Debrecen
Debrecen - Utolsó üteméhez érkezett a belvárosi egyirányúsítási program. Animációs filmen tekinthetik meg, hogyan változik a közlekedés Debrecen szívében. Az Új Főnix Terv egyik legfontosabb programja a közlekedés feltételeinek fejlesztése. Az átfogó közlekedés szervezési program összefüggő konce...