Elképesztő: A Gyirmótot is legyőzte a Balmazújváros!

Akt.:
Hatalmas bravúrgyőzelem az újvárosiaktól
Hatalmas bravúrgyőzelem az újvárosiaktól - © Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – Az NB II 25. fordulójában ismét három pontot szerzett Feczkó Tamás együttese, miután legyőzte a listavezető Gyirmótot.

A találkozó egyetlen gólja a mérkőzés hajrájában, a 85. percben született. Ezzel a győzelemmel a Balmazújváros a tabella negyedik helyén áll. Előtte pedig az a Mezőkövesd, akiknek szintén 42 pontjuk van. Mindössze három gól különbség van a két csapat között.

Balmazújváros–Gyirmót 1–0 (0-0)

Vezette: Lovas L. (Galán R., Szert B.)

Balmazújváros: Szécsi G. – Belényesi M., Kiss L., Kónya M., Bokros T., Vajda S. (Pintér N.), Papp F., Zsiga E. (Bor D.), Kovács Á. (Varga K.), Virág A., Sigér D. Edző: Feczkó Tamás.

Gyirmót: Sebők Zs. – Balogh B., Simon A. (Beliczky G.), Szekeres A., Völgyi D., Simon A., Máté J. (Nagy S.), Horváth A., Vass P. (Paku R.), Bori G., Kiss M. Edző: Bene Ferenc.

Gól: Belényesi M. Kiállítva: Bori G.

Feczkó Tamás: – Szenzációs csapata van a Gyirmótnak, amit emberhátrányban is bizonyítottak. Szeretném megköszönni nekik, hogy emberségből is jelesre vizsgáztak és hozzájárultak Kittike gyógykezeléséhez. A mai győzelmet neki és Fekete Ádám elhunyt édesapja emlékére ajánljuk.

Bene Ferenc: – A hatalmas nyomás ellenére fantasztikusan futballoztak a játékosaim, bebizonyították, hogy NB I-ben a helyük, és egyúttal szeretnék gratulálni Feczkó Tamás kollégámnak a kitűnő tavaszi szereplésükért.Sporthírek


hirdetés